BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima opnieuw op bezoek bij zieke vader

Koningin Máxima is dinsdagmorgen teruggekeerd in Buenos Aires, waar ze na aankomst meteen naar de kliniek Fundaleu ging om haar ernstige zieke vader Jorge Zorreguieta (89) te bezoeken. De Argentijnse televisiezender Todo Noticias filmde de aankomst van de koningin, die werd begeleid door Nederlandse beveiligers.

Máxima was het afgelopen weekeinde al 24 uur bij haar vader. Ze kwam zaterdag in haar geboorteland aan en vertrok zondag weer, zo berichtten Argentijnse media die haar voor de deur van Fundaleu opwachtten.

De kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van leukemie, waaraan Jorge Zorreguieta al enkele jaren lijdt. Ook in 2014 verbleef hij langere tijd in Fundaleu, dat zich in dezelfde straat bevindt als zijn appartement.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: