BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Pieter-Christiaan juicht voor Leeuwinnen

Prins Pieter-Christiaan woont zondagmiddag de finale bij van het EK vrouwenvoetbal. Pieter-Christiaan deelt de tribune in Enschede met minister-president Mark Rutte, minister Edith Schippers en staatssecretaris Martin Van Rijn van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Louis van Gaal en Marco van Basten bevinden zich eveneens in het stadion De Grolsch Veste tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Denemarken. Prins Pieter-Christiaan toonde zich eerder ook al groot supporter van de Oranje Leeuwinnen. "Goed bezig Leeuwinnen”, twitterde hij eerder deze week tijdens de halve finale.

Het Nederlands elftal heeft zondag het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen gewonnen. In de uitverkochte Grolsch Veste in Enschede was het elftal van bondscoach Sarina Wiegman in een doelpuntrijke finale sterker dan Denemarken: 4-2. ''Europees kampioen'', twitterde Pieter-Christiaan. ''Gefeliciteerd, geweldig!!!"

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: