BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry op vakantie met Meghan

Prins Harry heeft zijn vriendin Meghan Markle meegenomen naar Afrika voor een vakantie. Het paar werd vrijdag opgemerkt bij aankomst in het zuiden van het continent. Tabloid The Sun bracht zaterdag de exclusieve opnamen van Harry die met zijn arm om Meghan geslagen het vliegtuig verlaat.

The Sun onthulde niet waar de twee zich bevonden maar meldde dat het een bestemming was die verliefde paren vaak gebruikten voor hun huwelijksreis en om huwelijksaanzoeken te doen. 'Dat verhoogt de speculatie dat prins Harry op zijn kniën gaat om haar ten huwelijk te vragen', opperde de krant hoopvol.

Meghan, die vrijdag 36 jaar werd, was eerder in de week uit Toronto naar Londen gevlogen na het afsluiten van het seizoen met de serie Suits. Daarna vertrok ze volgens The Sun meteen met Harry naar Afrika, waar ze op safari zouden gaan.

Klik hier voor de foto's!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: