BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine zwanger van derde kindje

Prinses Madeleine van Zweden is zwanger. Op Facebook schrijft de prinses: 'We kijken er naar uit om van vier naar vijf te gaan!'

Prinses Madeleine en Chris O'Neill hebben al twee kinderen, Leonore (3) en Nicolas (2). Het derde kindje wordt in maart 2018 verwacht. Voor koning Carl Gustaf en koningin Silvia zal de baby het zevende kleinkind zijn. Het zesde kleinkind wordt in september verwacht. Prins Carl Philip en prinses Sofia verwachten dan hun tweede kindje.

Koning Carl Gustaf en koningin Silvia met hun (nu nog) vijf kleinkinderen (2017)

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: