BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spaans koningshuis reageert fel op aanslag

Het Spaanse koningshuis heeft in felle bewoordingen gereageerd op de aanslag in Barcelona. “Heel Spanje leeft mee met Barcelona”, staat er in een tweet te lezen. Bij de aanslag op de beroemde Ramblas in Barcelona vielen 13 doden en zeker vijftig gewonden.

“Het zijn moordenaars, maar wij laten ons niet terroriseren”, laat het koningshuis strijdvaardig weten. De tweet werd in korte tijd door veel mensen geliket en gedeeld.

Ook koning Filip van België heeft via social media gereageerd.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: