BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Brits hof deelt foto eerste schooldag George

Donderdag ging prins George, de vierjarige zoon van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, voor het eerst naar de Thomas’s Battersea School. Het hof deelt een foto die genomen werd voor vertrek.

William reed zijn oudste telg zelf naar school, Catherine miste de belangrijke dag in het leven van haar zoon omdat ze te veel last heeft van zwangerschapsmisselijkheid. Maandag werd bekend dat George en de tweejarige Charlotte een broertje of zusje krijgen. De Thomas’s Battersea School ligt op ongeveer een halfuurtje rijden van Kensington Palace, het paleis in Londen waar William zich deze zomer defintief met zijn gezin vestigde.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: