BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Koningspaar België bezoekt kinderopvang

Koningin Mathilde voelde zich donderdag weer even kind. De Belgische vorstin bracht met haar man koning Filip een bezoek aan Bébé Bus, waar kinderen van nul tot drie jaar worden opgevangen.

Zodra Mathilde de spelende kinderen zag, ging ze door haar knieën om met de kleintjes te spelen. Het Koninklijk Paleis deelde foto’s van het koningspaar bij de baby’s en dreumesen.

Filip en Mathilde deden Bébé Bus aan in het kader van hun bezoek aan de provincie Namen. Nadat ze even met de kleintjes hadden gespeeld, reisden de koning en koningin naar de provinciehoofdstad. Daar stopten de twee bij TRAKK, een multidisciplinaire hub gericht op innovatie.

Het bezoek aan Namen werd afgesloten met een bezoek aan de school Asty-Moulin. Daar kregen Filip en Mathilde een rondleiding door de ateliers en laboratoria en maakten ze kennis met docenten en leerlingen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: