BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Jeroen Snel spreekt koningin Máxima in New York

In haar rol als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties (VN) voor inclusieve financiering was koningin Máxima deze week in New York. Hier vond de jaarlijkse vergadering van de VN plaats en dat is het moment om bij wereldleiders en andere invloedrijke personen je onderwerp onder de aandacht te brengen. En dat deed koningin Máxima dan ook.

Zaterdag in Blauw Bloed een uitgebreid verslag van het bezoek van koningin Máxima aan New York.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: