BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning vertrekt zondag naar Curaçao

Koning Willem-Alexander vertrekt zondag naar Curaçao, vergezeld van minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De twee worden daar geïnformeerd over de hulpverlening die vanaf het eiland wordt verleend na orkaan Irma.

Daar wordt ook bekeken of en wanneer een bezoek mogelijk is aan Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius. Vrijdag reageerde de koning op de aankondiging van zijn bezoek:

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: