BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprinses Mary reikt bijzondere award uit in New York

Kroonprinses Mary van Denemarken is in New York voor de jaarlijkse vergadering van de Verenigde Naties. De prinses zet zich in voor de bescherming van vrouwen en kinderen. Dinsdagavond reikte zij de ‘’Healthy nog hungry Award’ uit tijdens de Global Goals Awards. Koningin Máxima en prinses Mabel waren hierbij aanwezig.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: