BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Mabel ziet vooruitgang in strijd tegen kindhuwelijken

Ter gelegenheid van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bezoeken zowel koningin Máxima als prinses Mabel New York. Prinses Mabel strijdt tegen tegen kindhuwelijk als voorzitter van de overkoepelende organisatie Girls Not Brides. En de prinses ziet vooruitgang.

Zaterdag meer over het bezoek van koningin Máxima en prinses Mabel aan New York in Blauw Bloed!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: