BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima ontmoet beste online ondernemers

In het bijzijn van koningin Máxima is gisteren Jouk Pleiter verkozen tot beste online ondernemer van het jaar. Pleiter, van softwareproducent Backbase, kreeg de LOEY Award 2017.

De LOEY Talent Award, voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland, ging naar Danique Wiltink. Koningin Máxima woonde de uitreiking van de achtste LOEY Awards bij als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

De Leading Online Entrepreneur of the Year (LOEY) Award is een initiatief van investeringsmaatschappijen Endeit Capital en Peak Capital. De prijzen worden uitgereikt door de Stichting LOEY. Doel van die stichting is het stimuleren van groei, innovatie en inspiratie in de online industrie in Nederland.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: