BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Constantijn als startup ambassadeur: We hebben vooruitgang geboekt

Prins Constantijn vertelt dat we de komende jaren gaan merken dat er vanuit het buitenland meer interesse komt om in Nederland te investeren. De prins is startup ambassadeur en reisde begin dit jaar met dertig startups naar Silicon Valley.

 "Onze ambitie moet zijn om de ondernemers die in Nederland komen en mensen die willen ondernemen, zoveel mogelijk te helpen en uit te dagen om succesvol te zijn." De prins is nu 14 maanden bezig. Wij vroegen hem op CapitalFest wat hij de afgelopen maanden voor elkaar heeft gekregen. 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: