BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins William grapt over haaruitval

De Britse prins William kreeg dinsdag de lachers op zijn hand toen hij tijdens een werkbezoek aan een café in Londen, gerund door een stichting voor daklozen, grapte over het nog weinige haar op zijn hoofd.

De prins had een korte ontmoeting met een stylist van de kapperszaak naast het café, maar moest hem teleurstellen dat hij weinig voor hem kon betekenen. "Ik heb niet veel haar. Ik heb je dus ook niet veel te bieden", grapte William.

De 35-jarige William kreeg al relatief vroeg te maken met een terugtrekkende haargrens. Een familietrekje, want ook vader Charles en opa Philip zijn niet rijkelijk bedeeld. Ook prins Harry, de jongere broer van William, begint al kalend te worden.

Cadeautje
Voor William bleef het overigens niet bij het cafébezoek alleen. De prins bezocht ook een meubel- en houtbewerkingsbedrijf waar daklozen aan de slag kunnen. William kreeg daar drie houten uiltjes cadeau, voor zijn kinderen George, Charlotte en het nog ongeboren prinsje of prinsesje. "Een voor ieder, we willen niet dat er ruzie komt", aldus de manager van de organisatie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: