BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Sofia tijdens verlof bij krijgsmacht

De Zweedse prinses Sofia heeft tijdens haar zwangerschapsverlof de tijd genomen voor de krijgsmacht. Met haar man prins Carl Philip en oudste zoon prins Alexander woonde Sofia, die op 31 augustus beviel van haar tweede zoon prins Gabriel, een open dag van defensie bij.

“We wonen om de hoek en dit was een mooi zondags wandelingetje voor ons”, zei Sofia tegen commandant der strijdkrachten Micael Bydén. De prinses bekeek met haar man en kind enkele legervoertuigen en sprak met een aantal militairen.

Het bezoek van Carl Philip en Sofia was ‘strikt privé’, liet een hofwoordvoerder weten aan Expressen. “Dit was een grote dag voor de strijdkrachten en het publiek. Het leek het prinselijk paar leuk om een kijkje te gaan nemen.”

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: