BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Emily (2) pikt stiekem popcorn van prins Harry

Onderstaande grappige video ging donderdag het hele web over. Prins Harry is in gesprek op de tribune in het Canadese Mattamy Athletic Centre tijdens een wedstrijd zitvolelybal. Naast hem zit de vrouw van David Henson, een deelnemer van de Invictus Games, met haar dochter Emily. Zij pikt Stiekem steeds popcorn uit het bakje van de prins. Als prins Harry het door heeft zien we weer even hoe leuk hij is met kleine kinderen.

Harry is de grondlegger en beschermheer van de Invictus Games en was de hele week in Toronto. Als veteraan heeft hij met eigen ogen gezien wat oorlog doet met soldaten. Om gewonde en/of zieke mannen en vrouwen uit het leger een hart onder de riem te steken, bedacht de prins de Invictus Games. De eerste editie in Londen in 2014 was een groot succes. Aan de tweede editie in Orlando in de Amerikaanse staat Florida deden vorig jaar ruim vijfhonderd atleten uit vijftien verschillende landen mee. De volgende editie zal volgend jaar plaatsvinden in de Australische stad Sydney.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: