BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Koning vertelt over bezoek Bovenwindse Eilanden

Het is zeker de bedoeling van koning Willem-Alexander om Sint-Maarten, Saba en Sint-Eustatius te bezoeken, maar hij laat het aan de gouverneur van Sint-Maarten over wanneer het moment voor zo’n bezoek geschikt is. De koning wil niemand in de weg lopen, zei hij vrijdag tijdens een werkbezoek in de Amsterdamse Jordaan.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook