BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's en video: Koningin draagt nieuwe creatie bij contraprestatie

Woensdagavond bieden koning Willem-Alexander en koningin Máxima de Portugese president een concert aan als dankbetuiging voor de gastvrijheid tijdens het staatsbezoek. De Nederlands-Friese zangeres Nynke Laverman en fadozangeres Cristina Branco treden op in Teatro Nacional Dona Maria II.

Koningin Máxima draagt een nieuwe creatie van de Nederlandse couturier Jan Taminiau en oorhangers en een collier met robijnen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: