BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Erwin Olaf's koninklijke portretten uit 2011

Zaterdag werden er vier nieuwe portretten vrijgegeven van koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. De prachtige, verrassende foto’s werden gemaakt door de bekende Nederlandse fotograaf Erwin Olaf. Het was niet de eerste keer dat hij Máxima mocht fotograferen. In 2011 poseerde zij ook al voor een reeks foto’s ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag.

Portret 2017

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: