BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Prinses Elisabeth viert haar sweet sixteen

Prinses Elisabeth, de oudste dochter van het Belgische koningspaar Filip en Mathilde, viert woensdag haar 16e verjaardag.

Ter gelegenheid van haar verjaardag heeft het Belgische hof drie nieuwe foto's gedeeld via social media.

De 16-jarige Elisabeth is erg sportief en is graag in de natuur. Ze speelt tennis, zeilt, houdt van skiën en doet aan diepzeeduiken. Ook kruipt ze regelmatig achter de piano en vindt ze het leuk om te koken.

Vrijwilligerswerk
Buiten haar schooluren zet Elisabeth zich als vrijwilliger in voor naschoolse begeleiding aan kinderen met leerproblemen, heeft ze al meegeholpen in een zorginstelling voor ouderen, in de daklozenopvang en voor mensen met een beperking.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: