BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning bezoekt ernstig zieke Eberhard van der Laan

Koning Willem-Alexander en premier Mark Rutte hebben vorige week de ernstig zieke Eberhard van der Laan bezocht. Details over het bezoek, zoals waar het plaats heeft gevonden, wil de Rijksvoorlichtingsdienst niet bekend maken omdat het om een privébezoek gaat.

Op 18 september legt de burgemeester van Amsterdam zijn werkzaamheden neer nadat zijn artsen hem vertellen dat hij uitbehandeld is. Eberhard van der Laan heeft uitgezaaide longkanker. Een week voordat Van der Laan aankondigde te stoppen bezocht hij samen met koning Willem-Alexander de Jordaan.

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: