BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning bezoekt jubileumsymposium reserveofficieren

Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag 25 oktober het jubileumsymposium van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reserveofficieren (KVNRO) bijgewoond. Het symposium werd gehouden in Soesterberg.

Tijdens de bijeenkomst spraken militairen, burgers en politici over de rol van reservisten binnen de krijgsmacht en de maatschappij. Koning Willem-Alexander ontving tevens het eerste exemplaar van een speciaal jubileumboek.

De KVNRO is de belangenbehartiger voor alle (aspirant-)reserveofficieren van de Krijgsmacht. De vereniging richt zich op het bevorderen van de goede betrekkingen tussen de Nederlandse bevolking en de krijgsmacht.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: