BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koninklijke toiletten

Iedereen moet en doet het: ontlasten of naar het toilet gaan. We gaan zitten of blijven staan, doen onze behoefte, trekken door. We wassen en drogen de handen, verlaten het toilet en gaan verder waarmee we bezig waren.

Zaterdag in Blauw Bloed: alles over koninklijke toiletten. De tentoonstelling 'Everything You Always Wanted to Know About Toilets' is nog te zien tot half januari in het Cube Design Museum.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: