BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Mary in dezelfde japon als gastvrouw bij modeprijs

De Deense kroonprinses woonde vrijdagavond de 'Magasin du Nord' fashion awards bij in Kopenhagen. Maar al snel beleefde ze daar een gênant momentje met de gastvrouw op dit mode evenement.

Kroonprinses Mary van Denemarken bleek vrijdagavond een mode-tweeling te hebben tijdens de 'Magasin du Nord Fashion Awards'. Zowel Mary als de gastvrouw Nina Wedell-Wedellsborg droegen allebei een identiek ontwerp van de Deense ontwerper Britt Sissec. Gelukkig konden Mary en de gastvrouw hier wel om lachen.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!