BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima draagt japon Natan bij streekbezoek Eemland

Koningin Máxima draagt dinsdag tijdens het streekbezoek aan de regio Eemland een japon die we nog niet eerder gezien hebben. Ze straalt in een outfit van modehuis Natan met bijpassende hoed van ontwerpster Fabienne Delvigne.

De nieuwe, mouwloze japon met ingeweven dessin heeft aan de halslijn, rond de armsgaten en aan de onderzijde een rand van tule. Een accent uit de nieuwe couture collectie van het Belgische label volgens modejournaliste Josine Droogendijk.

De bijbehorende zijden mantel is eveneens van modehuis Natan.

Ook bij de eerdere streekbezoeken van het koningspaar droeg Máxima een jurk of rok van Natan. Alleen bij het streekbezoek aan de voormalig mijnstreek van Limburg koos Máxima voor iets anders: een japon van Dolce & Gabbana.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: