BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Moeder Meghan bij afsluiting Invictus Games

De Invictus Games zijn zaterdagavond afgesloten in Toronto, maar vooral de Britse pers had alleen maar aandacht voor prins Harry en Meghan Markle. Het stel was onafscheidelijk en ook de moeder van Meghan was bij de sluitingsceremonie aanwezig.

Harry en Meghan toonden zich op de derde dag van de Invicus Games voor het eerst samen in het openbaar. Zaterdag waren ze weer samen te zien en gaf Harry zijn liefje zelfs een kusje in het openbaar.

De Britse tabloids zijn echter helemaal in de ban van Doria Radlan, de moeder van Meghan. Ze was speciaal voor de sluitingsceremonie vanuit de Verenigde Staten overgekomen naar Toronto. Daily Mirror noemt dat een teken dat de relatie wel heel erg serieus begint te worden. De roddelkrant denkt zelfs al aan een verloving.

Tijdens de sluitingsceremonie trad overigens Bruce Springsteen op. Het was een spetterend einde van de Invictus Games. Het sportevenement voor oorlogsveteranen leek vooraf al de ideale gelegenheid voor Harry en Meghan om samen in de schijnwerpers te treden. Meghan woont en werkt in Toronto, terwijl Harry beschermheer en bedenker van de Invictus Games is.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: