BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van gezin prins Carl Philip

Het Zweedse hof deelt maandag twee nieuwe foto's van de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia met kinderen prins Alexander (1) en de in augustus geboren prins Gabriel.

Bij de foto's delen prins Carl Philip en prinses Sofia een bericht: "Hartelijk dank voor alle gelukwensen die wij mochten ontvangen voor de geboorte van onze zoon, prins Gabriel. We waarderen uw enthousiasme.''

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!