BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Kronprinsfamilien surfer i Hoddevik

Video: Haakon en Mette-Marit surfen met de kinderen

Het Noorse hof deelt foto’s en een video waarop we kroonprins Haakon zien surfen met prinses Mette-Marit en hun kinderen prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus. Dit jaar wordt het Europees Kampioenschap surfen in Noorwegen gehouden en ter gelegenheid hiervan werd de video vrijgegeven.

Op 7 oktober opent Eurosurf 2017 het Europees Kampioenschap surfen. De kroonprins Haakon maakt deel uit van het hoofdcomité van het evenement. Eén van zijn taken is het werven van vrijwilligers voor het in goede banen leiden van de kampioenschappen.

Zelf is hij een fanatieke surfer. Zijn interesse wordt gedeeld door zijn vrouw en kinderen. Eind september kwam de kroonprins samen met zijn vrouw prinses Mette-Marit, prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus in Hoddevik om daar buiten de stad te surfen.

 

Prinses Mette-Marit deelde op Instagram drie foto's van de start van de Europese Kampioenschappen 2017 surfen.

Surfe EM på Borestranda #eurosurf2017 ????????‍♀️????????

Een bericht gedeeld door H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) op

Skitt fiske Sturla ! @sturlafagerhaug ???????? #eurosurf2017 ????????

Een bericht gedeeld door H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) op

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: