BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Prinses Estelle en prins Daniel maken koprol

De vijfjarige prinses Estelle duikt op in een video van haar vader, prins Daniel. Ze weet haar sportieve vader over te halen om samen een koprol te maken in het gras.

De man van kroonprinses Victoria nam de Zweedstalige video op om aandacht te vragen voor Generation Pep of Gen Pep, een non-profit organisatie die zich op initiatief van Victoria en Daniel inzet voor een betere gezondheid van Zweedse jongeren.

Ook Estelle komt in beeld en toont haar vader haar gymnastische oefeningen. Prins Daniel, voorheen personal trainer, laat zich niet kennen. Hij volgt het voorbeeld van zijn dochter op het uitgestippelde circuit en maakt eveneens een koprol.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: