BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

William en Harry eren nieuwe sportcoaches

De Britse prinses William en Harry en Kate, de hertogin van Cambridge, hebben woensdag een afstudeerceremonie bijgewoond van een groep nieuwe sportcoaches in het London Stadium.

Zij deden dit voor Coach Core, een organisatie die jongeren tussen de zestien en 23 jaar uit Londense aandachtswijken helpt om trainer of coach te worden. De opleiding moet het voor de jongeren gemakkelijker maken een plekje op de arbeidsmarkt te bemachtigen.

De organisatie staat onder bescherming van de Windsors. De prinses woonde voor de ceremonie een aantal wedstrijden bij die door de coaches werden gespeeld. In totaal werden er 150 afgestudeerde sportcoaches geëerd.

Bron: ANP