BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Eerste details huwelijk bekend gemaakt

De Britse prins Harry trouwt in mei met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. De ceremonie moet plaatsvinden in de kapel van Windsor Castle.

De koningin heeft toestemming gegeven de huwelijksplechtigheid te laten plaatsvinden in die St. George-kapel. "De koninklijke familie betaalt voor de bruiloft'', aldus een verklaring van Kensington Palace.

De protestantse Meghan wordt voor het huwelijk gedoopt om lid te worden van de Anglicaanse Kerk.

Eerste officiele bezoek

Meghan Markle, de aanstaande vrouw van prins Harry, gaat vrijdag voor het eerst met haar verloofde op stap voor een officieel bezoek. De twee gaan samen naar Nottingham, zo maakte Kensington Palace dinsdag bekend.

Harry neemt Meghan mee naar een liefdadigheidsbeurs in het kader van World Aids Day. Daar wil hij Meghan graag voorstellen aan de mensen achter de organisaties, die mensen met HIV en aids ondersteunen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: