BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto’s: Spaanse koningin toont gespierde armen

President Reuven Rivlin van Israel en zijn echtgenote zijn op staatsbezoek in Spanje. Maandag is het bezoek van start gegaan en werd de dag afgesloten met een staatsbanket. Koningin Letizia verscheen deze avond in een prachtige zwarte top en rok. Journalisten en fans spraken tijdens en na het diner over de duidelijk gespierde armen van de koningin.

Het staatsbanket vindt plaats in het koninklijk paleis in Madrid. De koningin kiest ervoor om haar outfit te combineren met haar favoriete tiara. De bloementiara heeft Sofia gekregen van het Spaanse volk toen zij in 1962 met Juan Carlos trouwde. Het juweel kan ook als collier worden gedragen en worden gedemonteerd tot een aantal broches.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: