BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Frederik en Mary met kerst weer naar Australië

Kroonprins Frederik van Denemarken en zijn vrouw Mary vieren Kerstmis dit jaar weer in Australië. Net als vorig jaar trekken ze er met hun kinderen op uit om tijdens de feestdagen de familie van de kroonprinses te bezoeken, zo kondigde het Deense hof aan.

Ook prins Joachim en prinses Marie pakken hun koffers. Zij zijn tijdens de kerst in het buitenland met hun twee kinderen prins Henrik en prinses Athena. Joachims zoons uit zijn eerdere huwelijk, de prinsen Nikolai en Felix, brengen de kerstdagen door bij hun moeder gravin Alexandra.

Dat betekent dat koningin Margrethe en haar man prins Henrik de feestdagen zonder hun kinderen en kleinkinderen doorbrengen. De twee zijn tijdens de kerst in Marselisborg Slot bij Aarhus.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: