BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Grappige tweets van Suits-collega's Meghan

Meghan Markle's collega's van de serie Suits hebben maandag gereageerd op haar verloving met prins Harry. Op Twitter feliciteren zij Meghan en Harry op een grappige manier.

Patrick J. Adams, die in de serie advocaat Mike Ross speelt, doet maandag op Twitter alsof hij overvallen werd door het nieuws: 'Ze zei dat ze even weg ging om melk te halen.'

'Koninklijke hoogheid, u bent een gelukkig man'

Later stuurde hij een bericht om het stel veel geluk te wensen. De personages Mike (Patrick) en Rachel (Meghan) hebben een relatie in de serie Suits.

'Het bijna tien jaar spelen van Meghan's televisiepartner geeft mij het recht om te zeggen: koninklijke hoogheid, u ben een gelukkig man en ik weet dat uw lange leven met Meghan gelukkig, productief en hilarisch zal zijn. Meghan, ik ben zo blij voor je, vriendin. Veel liefs.'

Tv-vader

Ook de acteur die Meghan's vader speelt in de serie, Wendell Pierce, feliciteert haar op Twitter: 'Ik wil mijn tv-dochter Meghan Markle en prins Harry feliciteren met de verloving. Harry, je hebt haar tv vader's goedkeuring. '

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: