BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kate verklapt Charlottes lievelingskleur

De favoriete kleur van de tweejarige prinses Charlotte, de dochter van prins William en Catherine, is roze. Dat verklapte haar moeder dinsdag tijdens een werkbezoek aan een kinderdagverblijf in Londen.

De zwangere Catherine sprak met de zesjarige Nevaeh, die de koninklijke gast een boeket mocht aanbieden. "Ze vroeg me wat mijn favoriete kleur is", zei het meisje met de roze jurk. "Ik antwoordde roze en zij vertelde dat dit ook Charlottes lievelingskleur is."

Het kindercentrum dat Kate dinsdag bezocht is meer dan een kinderdagverblijf. Het centrum biedt ouders ook zwangerschapszorg en ondersteuning als ze bijvoorbeeld kampen met een postnatale depressie. Catherine sprak met ouders over hun ervaringen met de extra diensten van het kindercentrum.

Catherine kwam op bezoek als beschermvrouwe van Family Action, een Britse organisatie die gezinnen in nood in heel Groot-Brittannië steun biedt om armoede, achterstand en sociaal isolement te bestrijden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: