BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuw portret voor 70-jarig huwelijk Elizabeth en Philip

Om te vieren dat koningin Elizabeth en prins Philip maandag zeventig jaar getrouwd zijn, deelt het Britse hof een prachtige nieuwe portretfoto van het paar. Elizabeth (91) en Philip (96) poseren in The White Drawing Room in Windsor Castle. Ze staan voor de portretten van George III en koningin Charlotte.

Fotograaf Matt Holyoak heeft begin november een reeks portretten gemaakt van de Britse royals. Het hof zal er waarschijnlijk later nog één of een aantal vrijgeven.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: