BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Camilla en Catherine reageren op verloving Harry

Hertogin Catherine en hertogin Camilla hebben dinsdag tijdens hun werkbezoeken gereageerd op de verloving van prins Harry. Zowel schoonzus Kate als Camilla zijn (natuurlijk!) erg blij voor het verloofde stel.

Catherine bezocht dinsdag een vondelingenmuseum in Londen en Camilla bezocht Stoke-on-Trent, waar ze leerlingen ontmoette die deelnamen aan leesactiviteiten.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: