BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: De geheime symboliek van Máxima's armbanden

In het Haags Gemeentemuseum is de tentoonstelling ‘Haagse Chic Steltman’ te zien. Al zes generaties draagt Steltman bij aan de koninklijke juwelencollectie; van verlovingsringen tot persoonlijke cadeaus. Waar staan de gekleurde stenen in de gouden armbanden van koningin Máxima voor? Fred Brom, de directeur van Steltman vertelt het ons.

Zaterdag meer over de hofjuwelier en de tentoonstelling in Blauw Bloed! Wilt u nu meer weten over de tentoonstelling Haagse Chic Steltman? Klik hier.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: