BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Britse hof deelt verlovingsfoto's Harry en Meghan

Kensington Palace heeft donderdag twee officiële foto's naar buiten gebracht ter gelegenheid van de verloving van prins Harry en Meghan Markle. De romantische foto's zijn deze week gemaakt door de Amerikaanse mode- en celebrityfotograaf Alexi Lubomirski.

De kiekjes, een zwart-wit- en een kleurenfoto, zijn gemaakt op het landgoed van Frogmore House in Windsor. De Britse prins en zijn Amerikaanse verloofde poseren buiten op de trap, terwijl ze elkaars hand vasthouden. Harry draagt een donkerblauw pak en Meghan heeft voor de gelegenheid een zwarte half-doorschijnende jurk met gouden versiersels aangetrokken. Op het andere plaatje zijn de twee gehuld in winterkleding en streelt Meghan het gezicht van Harry, waarbij ze haar verlovingsring showt.

"Ik kan er niets aan doen, maar ik kan niet stoppen met glimlachen als ik naar de foto's kijk, zo groot is hun geluk samen", aldus Lubomirski in The Telegraph.

Harry en de actrice uit de advocatenserie Suits treden op zaterdag 19 mei in het huwelijk. Het paar trouwt volgens Kensington Palace in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: