BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

De kerstkaart van William en Kate

Kensington Palace deelt via social media de kerstkaart van prins William en Hertogin Catherine. De royals poseren met hun kinderen prins George (4) en prinses Charlotte (2).

Naast het delen van de nieuwe foto maken William en Catherine bekend dat hun dochter Chalotte vanaf januari naar de kinderopvang zal gaan. Ze hebben gekozen voor Te Willcock Nursery School in Londen. In april verwachten prins William en hertogin Catherine hun derde kindje.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: