BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto en video: Harry neemt Meghan mee naar Nottingham

Honderden Britten zijn vrijdag uitgelopen om een eerste glimp op te vangen van Meghan Markle. In Nottingham stond het publiek rijendik om haar en prins Harry toe te juichen.

De verloofde van prins Harry maakte haar eerste stappen als Britse 'royal'. Na de verlovingsaankondiging van maandag mocht Meghan direct mee met haar vriend om alvast de nodige werkervaring op te doen voor haar nieuwe rol.

Volgens Britse media is Meghan een natuurtalent. Ze zag er blij en relaxed uit en nam uitgebreid de tijd voor de menigte. Ruim 25 minuten lang schudde ze talloze handen, deelde high-fives en knuffels uit en kreeg ze allerlei cadeaus zoals snoep, chocolade en bloemen in haar handen gedrukt. Als rodeloperveteraan redde Meghan zich echter uitstekend, waarna Harry haar ook alleen durfde te laten lopen.

Kou

Meghan sprak geanimeerd met het publiek over haar aanstaande huwelijk en bedankte de mensen voor hun komst. De voormalige actrice vond het knap dat ze de kou trotseerden om erbij te kunnen zijn. "Ik ben zo blij", zei ze op een gegeven moment. "Het is fantastisch om hier te zijn."

Harry nam Meghan mee naar twee projecten, hiv/aids en jeugdcriminaliteit.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: