BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Koninklijke familie bij uitreiking Prins Claus Prijs

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren woensdagmiddag bijeen met prinses Beatrix, prins Constantijn, prinses Laurentien en prinses Mabel voor de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2017.

In het Koninklijk Paleis in Amsterdam reikte prins Constantijn de prijs uit aan de Braziliaanse filmmaker en rechtenactivist Vincent Carelli en aan de Chinese ontwerper nieuwe media en milieuactivist Ma Jun.

Met de jaarlijkse Prins Claus Prijzen eert het fonds kunstenaars, denkers en organisaties die met hun culturele en artistieke werk een positieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke ontwikkeling van hun land.