BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Meghan viert voor het eerst Kerst met Britse royals

Meghan Markle heeft maandagochtend met de Britse koninklijke familie de traditionele kerkdienst op eerste kerstdag bijgewoond in de St. Mary Magdalene Church in Sandringham. Ze liep aan de arm van haar verloofde prins Harry en zij aan zij met prins William en zijn vrouw Catherine naar de kerk.

Tijdens de korte wandeling van het landgoed van de koningin naar de kerk werden de Britse royals toegejuicht door honderden mensen. Behalve koningin Elizabeth kwam iedereen lopen. De 91-jarige vorstin arriveerde met de auto.

Na de dienst maakten Harry en Meghan nog een korte stop bij het publiek om hier en daar een praatje te maken.

De komst van Meghan was geen verrassing meer. Het Britse hof bevestigde eerder al dat de Amerikaanse actrice uitgenodigd was. Voorheen was het ondenkbaar dat iemand buiten de familie een uitnodiging kreeg.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: