BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Galopperende' William hit in Engeland

De Britse prins William heeft dinsdagavond de lachers op zijn hand gekregen van tv-kijkend Groot-Brittannië. In de registratie van de jaarlijkse Royal Variety Performance was te zien hoe de prins virtueel op een paard galoppeerde, tot groot plezier van de zaal en de mensen voor de buis.

Gastvrouw Miranda Hart moedigde een van de jonge castleden van de musical Annie aan om William te vragen. De prins liet zich niet kennen en galoppeerde op verzoek mee. Eerder werd William ook al bij de show betrokken toen hij bij een komische sketch van Hart op haar verzoek haar leus "such fun" door de zaal riep.

De galopperende prins werd in ieder geval goed ontvangen op social media. Velen vonden het moment het hoogtepunt van de avond.

De Royal Variety Performance is een jaarlijks terugkerend initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel. De opnames vonden al plaats op 24 november maar werden dinsdag uitgezonden op ITV.

Hilarious moment Prince William does the 'Miranda gallop' on TV

Hilarious moment Prince William does the 'Miranda gallop' on TV

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: