BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
En julhälsning från Kronprinsessfamiljen

Kerstvideo Zweedse royals: Sneeuwpret en koekjes bij de haard

Vrolijk Kerstfeest van de Zweedse royals! Net als vorige jaren deelt het Zweedse hof een video met een groet van kroonprinses Victoria, prins Daniel en kinderen prinses Estelle en prins Oscar. Dit jaar speelt het gezin in de sneeuw en eten ze koekjes bij de open haard.

Het filmpje is bij wijze van kerstgroet op de website van het Zweedse koninklijk huis geplaatst. De video is opgenomen in het paleis Slot Haga in Solna, waar de kroonprinses met haar gezin woont.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: