BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Meghan Markle bij kerstlunch koningin

Een groot deel van de Britse koninklijke familie is woensdag samengekomen op Buckingham Palace voor de traditionele kerstlunch van koningin Elizabeth. Voor het eerst is ook Meghan Markle, de verloofde van prins Harry, er bij.

Het publiek en de media die buiten stonden te wachten, spotten Meghan op de passagiersstoel naast Harry toen de prins zijn auto de poorten van het paleis in stuurde. Het is waarschijnlijk de eerste keer dat Meghan vele van haar aanstaande familieleden zal ontmoeten.

De komst van Meghan was eerder al door het Britse hof bevestigd. Ook viert ze maandag kerst met de koninklijke familie mee op het landgoed Sandringham bij Norfolk. Voorheen was het ondenkbaar dat iemand buiten de familie een uitnodiging kreeg.

Koningin Elizabeth nodigt voor de kerstlunch op Buckingham Palace altijd de voltallige familie uit. In het paleis is genoeg ruimte voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen maar ook voor haar neven en nichten en hun kinderen.

Eind vorige maand werd bekend dat prins Harry en Meghan gaan trouwen. De ceremonie vindt plaats op 19 mei.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: