BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Victoria, Estelle en Oscar nemen kerstbomen in ontvangst

Het is al sinds de jaren zestig traditie: Het Koninklijk Paleis in Zweden ontvangt kerstbomen van studenten van de Landbouwuniversiteit. Dit jaar nemen kroonprinses Victoria, Estelle en Oscar de bomen in ontvangst.

De Nordman-sparren hebben door deze jaarlijkse gebeurtenis de bijnaam 'Koningsspar' gekregen. Vorig jaar namen prins Carl Philip en prinses Sofia de kerstbomen in ontvangst.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: