BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Deense royals versieren de kerstboom

Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken maken zich op voor de kerst. Ze hebben met hun vier kinderen de kerstboom in het Frederik VII Paleis, het woonpaleis van het kroonprinselijk paar, opgetuigd.

De koninklijke familie deelt zondag op de eerste zondag van de advent een video van het versieren van de kerstboom via de Facebookpagina van het Deense hof.

Prins Christian (12), prinses Isabella (10) en de tweeling prins Vincent en prinses Josephine (6) hingen met behulp van hun ouders echte kaarsjes in de naaldboom. Frederik staat daarbij op een ladder. De video wordt veel gedeeld en krijgt veel likes.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: