BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Nieuw seizoen 'The Crown'

Deze week komt het tweede seizoen van The Crown op Netflix. Wij spraken met historicus Robert Lacey over alle spraakmakende scenes.

Seizoen twee speelt zich af in de jaren 60. Koningin Elizabeth zal er alles aan moeten doen om de Britse monarchie te behouden. Verder beleeft de vorstin ook in de privésfeer moeilijkheden. Het huwelijk tussen haar en Philip dreigt uit elkaar te vallen.

The Crown is één van de best bekeken series op Netflix. Elke aflevering kost maar liefst omgerekend zo'n 5,5 milljoen euro.

Vanaf 8 december is het tweede seizoen van The Crown te zien op Netflix.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: