BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's & video: Jacques en Gabriella naar markt en circus

Afgelopen weekend zijn prins Albert en prinses Charlène van Monaco met de kinderen op pad geweest. Het gezin bezocht zaterdag een luxe markt in de wijk La Condamine én ging 's avonds naar het circus.

Op Instagram deelt Charlène een aantal foto's van het bezoek aan de markt. Prins Jacques en prinses Gabriella (3) vermaken zich in de speeltuin. Op de markt in de zakenwijk van Monaco zijn vele luxe producten te koop. Zo laat Albert zijn zoontje poseren met een auto, een Bugatti Chiron.

Het circus

Op Facebook deelt het hof zondagavond een video waarop we Jacques en Gabriella zien tijdens een bezoek aan het circusfestival van Monte Carlo. Het festival wordt mede georganiseerd door prinses Stéphanie, de zus van prins Albert. Zij is beschermvrouw van het internationale evenement. Stéphanie is al van jongs af aan betrokken bij de circus, dat door haar vader Rainier III in 1974 werd opgericht.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: